Lediga lokaler

Här listar vi våra lediga lokaler.

Kontor i anrika Rådhuset

Varbergs Rådhus har genomgått totalrenovering. På plan två och tre finns nu 272 kvadratmeter kontor. Förutom vackra funktionella lokaler är utsikten över Varbergs torg och den strategiska placeringen, med sex minuter promenad från stationen och två minuter till närmaste parkeringshus, ett stort plus. Lägg där till att du har lunchrestauranger runt hörnet och bara 10 minuter ner till ett dopp i havet.

Lokaltyp: Kontor
Total yta: 272 kvm. (Plan 2: 167 kvm, Plan 3: 105 kvm)
Område: Centrum
Adress: Drottninggatan 27
Byggår: 1865
Renoveringsår: 2017
Tillträde: vintern 2018
Planritning: Plan 2Plan 3

Övrigt: Utanför dörren ligger Varbergs Torg med aktiv torghandel onsdag och lördag året om. Här verkar även Varbergs Sparbank och Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Gå-gatan, Torggatan, går från Lorensberg, genom torget, ner till Galleria Trädgården. Gallerian som just nu genomgår en stor ombyggnad för att kunna erbjuda större utbud av detaljhandel.

Kontaktperson:
Bärne Nylin
Fastighetschef
Telefon: 0340-50 60 02
E-post: barne.nylin@varberg.se

----------------------------------------------------------------------------------------

 

Kvarteret Björnen, kontorslokal

Ljus och nyrenoverad kontorslokal med separat kök, wc och dusch, belägen på bottenplan med egen ingång. Lokalen ligger strategiskt placerad några få minuter från såväl tågstation som stadskärna. Tillgång till p-plats. Egen ingång i samma fastighet som Kunskapsskolan, Varbergs BTK med flera.

Lokaltyp: Kontor
Total yta: ca. 61,8
Kontorsdel: ca. 50,8 kvm
Adress: Bergsgatan 7
Tillträde: Efter överenskommelse
Placering: Bottenplan
 
Övrigt: Enklare pentry. Wc med separat dusch ca. 11 kvm. Lugnt område med endast några få minuters gångväg till centrum och närhet till livsmedelsbutik och parkmiljö. 10 minuter till tågstationen, med fördelen att ta sig till lokalen norrifrån utan att köra genom stadskärnan.
 

Kontaktperson:
Marielle Rydholm
Kundkoordinator
Telefon: 0340-50 60 37
E-post: marielle.rydholm@varberg.se

----------------------------------------------------------------------------------------

 

171 kvadratmeter kontorslokal i Societetshuset

Belägen på plan två i historiska Societetshuset finns nu 171 kvadratmeter lediga kontorslokaler. Förutom en fantastisk utsikt över Vallgraven och fästningen är de ljusa lokalerna lokaliserade endast 600 meter från Centralstationen och två minuters promenad från p-hus. Lokalen nås från Vallgraven via Societetsrestaurangens lastbrygga. Lokalen är inte tillgänglighetsanpassad då den nås via trappa till plan två.

Lokaltyp: Omöblerat Kontor
Total yta: 171 kvm
Område: Centrum
Konferensrum: Finns möjlighet
Tillträde: Omgående eller enligt önskemål
Övrigt: Plan 2 utan hiss. Enklare pentry (vask, diskmaskin, kylskåp) med plats för matbord. Två toaletter samt dusch.
 
Kontaktperson:
Marielle Rydholm
Kundkoordinator
Telefon: 0340-50 60 37
E-post: marielle.rydholm@varberg.se

 

Fler lediga lokaler

Titta in på Marknad Varberg och använd deras sökservice som visar lediga lokaler, i såväl privat som kommunal ägo, i Varbergs kommun. 

Nyheter

Skärpt eldningsförbud i Varbergs kommun
26 juli 2018
Från och med torsdagen den 26 juli klockan 00:00 är all eldning förbjuden i Varbergs kommun. Beslutet grundar sig i den extrema vädersituationen som råder.
Varmbadhusets bassäng restaureras till sin forna glans
19 juni 2018
I maj påbörjades renovering av Varmbadhusets badanläggning. Ambitionen är att återskapa bassängen så långt det går, till hur den såg ut vid uppförandet 1925.
Hyr vår vackra Rådhussal
18 juni 2018
Varbergs Rådhus har genomgått totalrenovering och sedan början av 2018 finns det möjlighet att hyra den anrika Rådhussalen. Den perfekta lokalen för din konferens eller fest!