Lediga lokaler

Här listar vi våra lediga lokaler.

Kontor i anrika Rådhuset

Varbergs Rådhus har genomgått totalrenovering. På plan två och tre finns nu 272 kvadratmeter kontor. Förutom vackra funktionella lokaler är utsikten över Varbergs torg och den strategiska placeringen, med sex minuter promenad från stationen och två minuter till närmaste parkeringshus, ett stort plus. Lägg där till att du har lunchrestauranger runt hörnet och bara 10 minuter ner till ett dopp i havet.

Lokaltyp: Kontor
Total yta: 272 kvm. (Plan 2: 167 kvm, Plan 3: 105 kvm)
Område: Centrum
Adress: Drottninggatan 27
Byggår: 1865
Renoveringsår: 2017
Tillträde: vintern 2018
Planritning: Plan 2Plan 3

Övrigt: Utanför dörren ligger Varbergs Torg med aktiv torghandel onsdag och lördag året om. Här verkar även Varbergs Sparbank och Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Gå-gatan, Torggatan, går från Lorensberg, genom torget, ner till Galleria Trädgården. Gallerian som just nu genomgår en stor ombyggnad för att kunna erbjuda större utbud av detaljhandel.

Kontaktperson:
Bärne Nylin
Fastighetschef
Telefon: 0340-50 60 02
E-post: barne.nylin@varberg.se

 

 

Fler lediga lokaler

Titta in på Marknad Varberg och använd deras sökservice som visar lediga lokaler, i såväl privat som kommunal ägo, i Varbergs kommun. 

Nyheter

Varmbadhusets bassäng restaureras till sin forna glans
19 juni 2018
I maj påbörjades renovering av Varmbadhusets badanläggning. Ambitionen är att återskapa bassängen så långt det går, till hur den såg ut vid uppförandet 1925.
Hyr vår vackra Rådhussal
18 juni 2018
Varbergs Rådhus har genomgått totalrenovering och sedan början av 2018 finns det möjlighet att hyra den anrika Rådhussalen. Den perfekta lokalen för din konferens eller fest!
Underhållsarbete p-hus Lorensberg
7 juni 2018
Under vecka 24 och vecka 25 ska vi tvätta parkeringshus Lorensberg invändigt, underhållsarbetet kommer inte att påverka parkeringshusets öppettider.