En stund i stil och elegans

Varbergs Rådhus har genomgått totalrenovering och sedan början av 2018 finns det möjlighet att hyra den anrika Rådhussalen. Salens vackert bågformade fönster vetter mot Bäckgatan, här ger du ditt arrangemang en historisk känsla med tjusig inramning. Och med sex minuter promenad från stationen och två minuter från närmaste parkeringshus är detta den perfekta lokalen för din konferens eller fest!

Rådhussalen i julstämning

Under vecka 46-51 är det julstämning i Rådhussalen. Du som bokar konferens och bokar till catering har möjlighet att få julinspirerad lunch och fika.

Upp till 80 gäster

Som mest kan salen avvara plats för upp till 80 personer i bio- eller festsittning. Max antal personer som får vistas i lokalen är 120 personer. I hyra av lokalen ingår möblering och städ. Det finns tillgång till serveringsyta med rinnande vatten, kylskåp, ett smidigt och enkelt tekniksystem med projektor samt mikrofon och ljudanläggning. För mat och dryck tar ni hjälp av extern catering, alternativt ordnar själva, men tänk på att porslin ej finns att tillgå.

25% rabatt på bokningar 2018

Eftersom uthyrning av Rådhussalen är ett helt nytt för oss kommer vi lämna 25% rabatt* på alla bokningar under 2018. Vi tänker att det ger oss möjlighet att tillsammans med er utvärdera och förbättra vårt koncept. *Rabatten gäller en gång per företag/person och genomförande av konferensen/festen ska vara under 2018.

 

Hitta hit

Rådhussalen, Bäckgatan 15
Plan två i Rådhuset vid Varbergs torg.

Kontakt

Vill du veta mer, kontakta oss för visning och offert.
Öppettider:
Måndag-torsdag kl. 08.00-16.00, fredag kl. 08.00- 15.00.
Lunchstängt 11.30-13.00.
Telefon: 0340-50 60 60 
E-post: radhussalen@varberg.se