2 juni 2020 | ALLMÄNT

Cassels flyttar in på Torggatan

VFAB har skrivit kontrakt med klädkedjan Cassels som flyttar in på Torggatan i slutet av juni. Ett välkommet inslag på en viktig shoppinggata.

Butikslokalen, där Esprit tidigare låg, har stått tom från och till under ett års tid. Men från och med slutet av juni fylls Torggatan på med shopping. Cassels säljer dam- och herrmode från flera kända varumärken, men i Varbergsbutiken blir det endast damsortiment.

- Det känns väldigt bra att hälsa Cassels välkomna till Varberg. Torggatan är ett viktigt shoppingstråk och Cassels tillför och breddar utbudet ytterligare, säger Fredrik Damfeldt, affärsutvecklare, VFAB.

Varbergsbutiken blir Cassels 29 butik och kommer fokusera på dammode. Under de närmaste dagarna kommer Cassels påbörja arbetet i lokalen. Premiären planeras till slutet av juni och då med ½ priset på hela sortimentet som öppningserbjudande!

- Vi tycker att det ska bli fantastiskt att öppna butik i Varberg. Vi har haft förfrågningar från kunder i området under många år och letat lokal men inte hittat rätt förrän nu. Vi ser fram emot att få klä Varbergarna, hälsar Jonas Janovsky, Cassels.

Västra Vallgatan

Konsthantverkarna som huserat på Torggatan flyttar nu runt hörnet till Västra Vallgatan. Medan VFAB letar ny hyresgäst till denna affärslokal är Konsthantverkarnas pop-up koncept en bra tillfällig lösning.

- Det känns viktigt att fylla lokalerna och stadsrummet med liv under tiden som vi letar långsiktiga lösningar, vilket Konsthantverkarna bidrar med, säger Damfeldt.