1 juli 2020 | ALLMÄNT

Ledig lokal för din verksamhet?

Sedan Varmbadhuset uppfördes 1925 har verksamheterna i huset inriktat sig på hälsa och friskvård och idag erbjuds bland annat vattengymnastik, gym, fotvård och läkarmottagning. I den anrika fastigheten finns nu möjlighet för en ny verksamhet att etablera sig då en lokal blir ledig senare i höst.

Ledig lokal för din verksamhet?

För en passande verksamhet finns möjligheten att hyra en charmig kontorslokal på totalt 261 kvm från och med den 1/11 2020. Lokalen finns på plan 3 och nås från trappa eller hiss. Här finns ljusa, trivsamma kontor, konferensrum och behandlingsrum med vacker utsikt över bland annat Fästningen.

Filmen ger dig en snabbtitt på lokalerna i Varmbadhuset.

 

Varsam renovering av kulturbyggnad

Huset har stort kulturellt värde och delar av det har med varsam hand renoverats. Det omfattande renoveringsprojektet påbörjades 2018 och fokuserade på badanläggningen. Badets tätskikt och reningsverket hade slitits hårt av många års användning av saltvatten i bassängen. I projektet återskapades badet så långt som var möjligt till hur det såg ut då det byggdes 1925.

Till vänster, en bild över bassängen i Varmbadhuset från 1928. Ljusinsläppen i rummet speglas i vattnet. Till höger, samma vy från 2019.

Varbergs Fastighets AB äger och förvaltar Varmbadhuset sedan 2014. Huset exteriör är bevarad men invändigt har lokalerna anpassats till de olika verksamheterna men flertalet tidsenliga detaljer finns kvar.

Läs historiska fakta och en film där vi berättar om renoveringen.

Fler lediga lokaler.

Kontaktperson: Marielle Rydholm, kundkoordinator
Telefon: 0340-50 60 37
E-post: Marielle.rydholm@varberg.se

TAGGAR: