4 november 2020 | ALLMÄNT

Covid-19, skärpta råd i Halland

Varbergs Fastighets AB följer aktivt händelseutvecklingen gällande coronaviruset, covid-19. För att förhindra smittspridning är det viktigt att vi i rådande situation visar hänsyn till varandra och tar ansvar och följer myndigheternas rekommendationer.

På denna sida samlar vi information om vad som händer i vår verksamhet med koppling till pandemin. Uppdaterad: 30 november 2020

Efter en snabbt ökad smittspridning av coronaviruset, där antalet konstaterade fall av covid-19, på kort tid mer än fördubblas i länet, beslutade Folkhälsomyndigheten den 3 november om lokala allmänna råd i Hallands län. Vi ställer om våra rutiner och hanterar situationen enligt följande:

  • Vi uppskattar möten med våra kunder och andra samarbetspartners, men just nu tar vi inte emot besök i Tullhuset, vår växel är öppen som vanligt.
  • Leveranser ska aviseras via telefon och tas emot utanför.
  • Möten som inte kräver att vi ses fysiskt hanterar vi digitalt.
  • För allas säkerhet, kommer vi inte att skaka hand när vi möter kunder ute i verksamheten.
  • Det är mycket begränsad bemanning i Tullhuset men alla medarbetare nås digitalt.

Varmt välkommen att kontakta oss

Under perioden 4 - 23 november kommer vi hantera de frågor som går digitalt eller boka in ett möte längre fram i tiden. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig, vår växel är bemannad.

Växel: 0340-50 60 00
E-post: vfab@varberg.se

Felanmälan

Vi vill som vanligt ha in eventuell service- och felanmälan via hemsidan. Vi hanterar er fråga skyndsamt och i prioriteringsordning. Vi hoppas att ni har överseende med att det, under rådande läge, kan bli något längre tid innan ej akut felavhjälpning hanteras.

Besöksnäringen hårt drabbad 

De skärpta råden som gäller under perioden 4 november - 23 november kommer åter medföra stora utmaningar för många. Som fastighetsägare och med mycket kommersiella lokaler i vårt bestånd arbetar vi med fokus på att underlätta för och bidra till hållbara lösningar både på kort och lång sikt. En projektgrupp är tillsatt och finns tillgänglig att svara på frågor och bolla idéer med.

Orosmoln i byggbranschen 

VFAB har flera stora byggprojekt igång, förskolor, äldreboende och simhall för att nämna några. I pandemins spår finns orosmoln också i byggbranschen och man gör anpassningar för att ha produktionen igång. Men i nuläget ser det inte ut att påverka sluttiden för något av VFABs projekt.

Mer information och råd

Efter en snabbt ökad smittspridning av coronaviruset, där antalet konstaterade fall av covid-19, på kort tid mer än fördubblas i länet, beslutade Folkhälsomyndigheten den 3 november om lokala allmänna råd i Hallands län. Beslutet gäller 3–24 november men kan förlängas.

Information riktad till dig som företagare hittar du hos näringslivs- och destinationskontoret.

Information om hur Varbergs kommuns olika avdelningar påverkas av covid-19 finns att läsa på deras webbplats.

TAGGAR: