16 mars 2020 | ALLMÄNT

Med anledning av coronaviruset, covid-19

Varbergs Fastighets AB följer aktivt händelseutvecklingen gällande coronaviruset, covid-19. För att förhindra smittspridning är det viktigt att vi i rådande situation visar hänsyn till varandra och tar ansvar och följer myndigheternas rekommendationer.

På denna sida samlar vi information om vad som händer i vår verksamhet med koppling till corona/covid-19. Uppdaterad: 21 september 2020

 

Digitala möten och tidsbokade besök

Vi ställer nu om våra rutiner, för att bidra till minskad smittspridning av viruset covid 19/Corona. Vi hanterar situationen enligt följande:

  • Vi uppskattar möten med våra kunder och andra samarbetspartners, men nu ser vi helst enbart tidsbokade besök och leveranser.
  • De möten som inte kräver att vi träffas fysiskt ställer vi istället om och hanterar digitalt.
  • För allas säkerhet, kommer vi inte att skaka hand när vi möter kunder och andra samarbetspartners.

Felanmälan

Vi vill som vanligt ha in eventuell service- och felanmälan via hemsidan. Vi hanterar er fråga skyndsamt och i prioriteringsordning. Vi hoppas att ni har överseende med att det under rådande läge kan bli något längre tid innan, ej akut felavhjälpning, hanteras.

Besöksnäringen hårt drabbad 

Läget runt coronaviruset och de restriktioner som successivt införts medför stora utmaningar för många. Som fastighetsägare och med mycket kommersiella lokaler i vårt bestånd arbetar vi med fokus på att underlätta för och bidra till hållbara lösningar både på kort och lång sikt. Vi ska hjälpas åt att gå starka ur detta så att samhället kan återgå till det normala igen.

Orosmoln i byggbranschen 

VFAB har flera stora byggprojekt igång, förskolor, äldreboende och simhall för att nämna några. I pandemins spår finns orosmoln också i byggbranschen och man gör anpassningar för att ha produktionen igång. Men i nuläget ser det inte ut att påverka sluttiden för något av VFABs projekt.

Du är varmt välkommen att kontakta oss

Växel: 0340-50 60 00
E-post: vfab@varberg.se

Följ läget hos ansvariga myndigheter

Varbergs kommuns webbplats har en särskild sida med information och länkar till ansvariga myndigheters informationskanaler. Här hittar du även en sida med samlad information för dig som är företagare.

Information om hur Varbergs kommuns olika avdelningar påverkas av covid-19 finns att läsa på deras webbplats.

TAGGAR: