16 mars 2020 | ALLMÄNT

Med anledning av coronaviruset, covid-19

Varbergs Fastighets AB följer aktivt händelseutvecklingen gällande coronaviruset, covid-19. För att förhindra smittspridning är det viktigt att vi i rådande situation visar hänsyn till varandra och tar ansvar och följer myndigheternas rekommendationer.

På denna sida samlar vi information om vad som händer i vår verksamhet med koppling till corona/covid-19. Uppdaterad: 3 juli 2020

Besöksnäringen hårt drabbad 

Läget runt coronaviruset och de restriktioner som successivt införts medför stora utmaningar för många. Som fastighetsägare och med mycket kommersiella lokaler i vårt bestånd arbetar vi med fokus på att underlätta för och bidra till hållbara lösningar både på kort och lång sikt. Vi ska hjälpas åt att gå starka ur detta så att samhället kan återgå till det normala igen. Läs om hur vi organiserar oss.

Orosmoln i byggbranschen 

VFAB har flera stora byggprojekt igång, förskolor, äldreboende och simhall för att nämna några. I pandemins spår finns orosmoln också i byggbranschen och man gör anpassningar för att ha produktionen igång. Men i nuläget ser det inte ut att påverka sluttiden för något av VFABs projekt.

Begränsad bemanning på kontoret

Vi ställer nu om våra rutiner, från och med 1 april arbetar de medarbetare som har möjlighet hemifrån. Detta för att minska smittspridning av viruset covid 19/Corona. Vi hanterar situationen enligt följande:

  • Växeln kommer att vara bemannad som vanligt.
  • Vi uppskattar möten med våra kunder och andra samarbetspartners, men nu ser vi helst enbart tidsbokade besök och leveranser.
  • De möten som inte kräver att vi träffas fysiskt ställer vi istället om och hanterar digitalt.
  • För allas säkerhet, kommer vi inte att skaka hand när vi möter kunder och andra samarbetspartners.

Felanmälan

Vi vill som vanligt ha in eventuell service- och felanmälan via hemsidan. Vi hanterar er fråga skyndsamt och i prioriteringsordning. Vi hoppas att ni har överseende med att det under rådande läge kan bli något längre tid innan, ej akut felavhjälpning, hanteras. Till formuläret för service- och felanmälan.

Du är varmt välkommen att kontakta oss

Växel: 0340-50 60 00
E-post: vfab@varberg.se
Vet du vem du söker men sakar direktnummer kan du hitta det här
Felanmälan görs som vanligt via formuläret som du hittar här.

Följ läget hos ansvariga myndigheter

Varbergs kommuns webbplats har en särskild sida med information och länkar till ansvariga myndigheters informationskanaler. Här hittar du även en sida med samlad information för dig som är företagare.

Till samlad information på varberg.se

TAGGAR: