2 maj 2019 | ALLMÄNT

Nya skyltar på Lorensberg

Under vecka 19 är det dags att snygga till p-hus Lorensberg. Gamla trasiga skyltar ska ner och nya fasadskyltar ska upp!

I parkeringshus Lorensberg som ligger strax öster om torget finns inte mindre än 466 parkeringsplatser i två plan. Med infart från både Sveagatan och Östra Långgatan är detta den perfekta platsen för din bil när du snabbt och enkelt vill hitta parkering och få mer tid att gå på stan.

I vårt utvecklingsarbete med parkeringshusen ingår att sätta upp fasadskyltar, vilka ska bidra till att de blir lättare att hitta. Våra övriga parkeringshus fick nya fasadskyltar redan under hösten 2018. Vecka 19 är det även dags för parkeringshus Lorensberg. 

Parkeringen tillgänglig hela tiden

Arbetet kommer genomföras i tre steg: nedmontering av befintliga skyltar, tvättning och målning av fasaden samt montering av nya fasadskyltar. För att arbetet ska kunna utföras säkert behöver trafiken stängas av för in- och utfart när arbete pågår. Dock kommer arbetet utföras vid en entré i taget, vilket innebär att parkeringshuset hela tiden är tillgängligt.

Var: Parkeringshus Lorensberg, infart Sveagatan och Östra Långgatan
När: måndag- torsdag vecka 19
Hur: Arbete utförs vid en entré i taget
Vem: Projektfabriken, på uppdrag av VFAB

Har du frågor om arbetet vecka 19 är du välkommen att höra av dig.
Frida Gren, projektledare
Telefon: 0340-50 60 26
E-post: frida.gren@varberg.se

TAGGAR: