17 juli 2019 | ALLMÄNT

Vi ses på Hallifornia

Den 18-20 juli är det riktigt skön stämning på platsen kring Varbergs fästning. Det är sommarfestivalen Hallifornia som lockar närmare 40.000 besökare årligen.

Vi på VFAB älskar när det myllrar av människor i Varberg, därför är vi på plats på Hallifornia. Vi håller till i Societeshusets källare, en dold liten lokal som gärna visar upp sin potential. Under Hallifornia heter lokalen Inspirationskällan - möt oss där alla dagar klockan 11-18.

Kreativitet och aktivitet

Hela festivalen bygger på kreativitet och aktivitet och vår monter hänger på. I inspirationskällan kan du fixa festival-looken med glitter, spela pingis, måla Street art och testa på Silent disco!

På festivalområdet finns massor av aktiviteter, läs hela programmet här.

Roligare tillsammans

Vår aktivitet genomför vi tillsammans med Arena Varberg och Campus & co. Att göra aktiviteter tillsammans gör det hela mycket roligare. Så missa inte ett besök i inspirationskällan och se vad som händer av när fastighets- och eventbranschen mixar sig!

Sara och Matilda är två studenter som är aktiva i Campus & co och även de som står bakom idéerna med Inspirationskällan under Hallifornia.
- Att arbeta med studenter är otroligt inspirerande. De bidrar med energi och massa nytänk, vilket vi gillar! Säger Helena Wallin, kommunikatör på VFAB.

Foto på Sara och Matilda: Simon Lautrup