22 mars 2018 | ALLMÄNT

Vill du göra Varberg ännu trevligare i sommar?

Vi söker dig som vill ha ett varierande sommarjobb med mycket kundkontakt. Välkommen med din ansökan!

Vi söker leende sommarvärdar som ska guida varbergare och besökare rätt i stadens parkeringshus, hantera vår växel samt bokning och kontakt med våra gäster i Rådhussalen. Du söker ett varierande arbete med mycket kundkontakt och trivs om du är en social, flexibel och självständig person. Låter detta som det perfekta sommarjobbet sök redan idag!

Placeringsort: Varberg
Omfattning: Deltid, ca 3-4 dagar i veckan. Helgarbete kan förekomma.
Tillträde: Vecka 25-28 och vecka 29-32 (Du bör kunna arbeta under en eller båda perioderna)
Sista ansökningsdag: 2018-05-01
Förlängd ansökningstid: 2018-05-20

Kvalifikationer:
Du är en lagspelare, och sätter alltid laget före jaget. Du brinner för service och för dig är det alltid viktigt att leverera en bra tjänst.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet varför du känner igen dig själv i VFAB’s värdeord framåtanda, målmedvetenhet, öppenhet och hållbarhet. Det innebär att du trivs med att jobba i en föränderlig miljö som kräver snabb anpassning till nya förutsättningar. Du är rak och ärlig samt har förmågan att möta arbetskamrater och kunder på ett professionellt och ödmjukt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du är även självständig och kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid.

Om oss:
Varbergs Fastighets AB bildades 1970 och är ett helägt dotterbolag till Varbergs Stadshus AB. Vårt uppdrag är att bygga, utveckla och förvalta samhällsnyttiga, attraktiva fastigheter i Varbergs kommun genom att erbjuda en samlad kompetens inom projekt och förvaltning. Bolaget ska se till att det finns god tillgång till affärslokaler och samtidigt verka för att bevara stadens kulturellt viktiga byggnader.

Skicka din ansökan till:

Kajsa Gyså, HR-ansvarig
E-post: kajsa.gysakarlsson@varberg.se
Bifoga gärna personligt brev.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan idag. Välkommen!

TAGGAR: