På resa genom kommunen

Direkt efter sommarsemestern möttes Varbergs Fastighetsbolag (VFAB) och Kommunstyrelsens arbetsutskott (KSAU) på en gemensam bussresa. Gruppen besökte 10 projekt i kommunen som VFAB tilldelats, både pågående och avslutade.

Läs mer om rundresan...

Ny omklädningsbyggnad på Ankarvallen klar

När eleverna på Ankarskolan kom tillbaka efter ett långt sommarlov, möttes de av en helt ny omklädningsbyggnad i anslutning till Ankarvallen. Vid invigningen den 21 augusti slogs dörrarna upp till helt ny tillgänglighetsanpassad byggnad, med bland annat åtta omklädningsrum i två plan.

Läs mer om projektet och invigningen...

Återinvigning av Lindvallens idrottsplats

Det var många som kom för att fira återinvigningen av Lindvallens idrottsplats den 20 augusti. Upp mot 1300 personer beräknas ha varit på plats för att ta del av aktiviteter. Det har länge funnits behov av att uppgradera anläggningen, nu är arbetet klart.

Läs mer om projektet och invigningen...

Information om nya bad- och simanläggningen

Planeringen av den nya bad- och simanläggningen på Håsten är inne i en intensiv fas. På kommunfullmäktiges möte den 18 september gavs information om en beräknad kostnadsökning. 

Läs mer...

Rivningsarbete på Renen 13

Delar av den gamla industrifastigheten Renen 13 ska rivas. Arbetet med rivningen av industrifastigheten kommer att ske under perioden 20 augusti-30 september.

Läs mer om rivningsarbetet...

Varmbadhusets bassäng restaureras till sin forna glans

I maj påbörjades renovering av Varmbadhusets badanläggning. Ambitionen är att återskapa bassängen så långt det går, till hur den såg ut vid uppförandet 1925.

Läs mer...