Lediga tjänster

Vill du söka utannonserade tjänster, göra en spontanansökan eller har andra frågor om hur det är att arbeta hos oss? Kontakta vår kollega Emelie.

Emelie Sjögren, HR-ansvarig
E-post: emelie.sjogren@varberg.se
Telefon: 0340 - 50 60 04

Är du vår nya verksamhetsutvecklare?

VFAB är inne i en spännande tillväxtfas och vi söker nu en verksamhetsutvecklare som vill vara med och utveckla verksamheten framåt. I rollen kommer du att arbeta nära ledningen och driva både strategiska och operativa utvecklings- och förbättringsarbeten. Du har ett särskilt ansvar för att planera, genomföra och förverkliga handlingsplaner och processer och kommer fungera som stöd åt chefer och medarbetare i verksamhetsuppföljningen. Dessutom ansvarar du för uppföljning av vårt målarbete.

Eftersom vi är inne i ett tillväxtskede kommer en stor del av din vardag innebära att arbeta med att utveckla processer, mallar och rutiner. Ingen dag kommer vara den andra lik och arbetsuppgifterna växlar beroende på behov. Vi står också inför att implementera många olika stödsystem de kommande åren, i detta arbete kommer du vara en nyckelperson i att vi lyckas.

Läs mer om tjänsten här