Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 26 september 2019

   Kyrkskolan Tvååker - aktivitetshus och ungdomsgård

   VFAB ska på uppdrag av Varbergs kommun bygga om den gamla Kyrkskolan i Tvååker till ungdomsgård. Tanken är att även andra kultur- och fritidsverksamheter ska kunna nyttja huset.

  • 23 september 2019

   Stadshus A, vad händer just nu?

   L-delen i Stadshus A byggs om, upphandlingarna är färdiga och det finns nu ett startbesked för rivningen. Nu kommer det befintliga taket att lyftas tillsammans med vindsbjälklaget. Rivningen väntas pågå hela oktober och det kommer att vara full ak...

  • 06 september 2019

   Studieresa – Derome Plushus och Södra Building Systems

   Vår styrelse, delar ur ledningsgruppen, projektledare och affärsutvecklare åkte på studiebesök för att titta på olika tekniker av prefab lösningar hos Derome Plushus och Södra Building Systems.

  • 06 september 2019

   Titta in i nya badet

   En ny mötesplats för motion, hälsa och lek håller på att byggas på Håstens fritidsområde. På lördag finns representanter från projektgruppen på Simstadion. De visar en film på hur det nya badet kommer att bli och svarar på frågor.

  • 03 september 2019

   Säbo - vad händer just nu?

   I våras togs det första spadtaget för bygget av ett nytt särskilt boende, Säbo, med inriktning demenssjukdom i Träslöv.