Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 28 april 2020

   Kontakta oss, tillsammans blir vi starkare!

   En projektgrupp är tillsatt för att intensifiera arbetet med våra hyresgäster. Fokus är tät dialog och lösningar som ska bidra till minskade ekonomiska konsekvenser under coronavirusets framfart. Kontakt oss om ni har frågor eller idéer.

  • 28 april 2020

   Öppet med extra omtanke - Fästningsterrassen

   Corona har försatt oss i en situation som inte liknar någon tidigare. Vi behöver tänka nytt för att få vardag och business att gå ihop. Fästningsterrassen står inför säsongsöppning och delar med sig av sina tankar.

  • 22 april 2020

   Varbergs Fastighets AB fyller 50 år

   I april 1970 registrerades vårt bolag, Varbergs Fastighets AB, vilket är 50 år sedan. Att vi skulle befinna oss i en så annorlunda vardag under detta jubileum hade vi inte kunnat föreställa oss.

  • 17 april 2020

   Upprustning av Räddningsstationen i Varberg

   Den 40 år gamla Räddningsstationen i Varberg är i stort behov av underhåll och de befintliga lokalerna räcker inte till för verksamhetens behov. I slutet av april påbörjas arbetet med att rusta upp och bygga till Räddningsstationen.

  • 16 april 2020

   Stadshus A – tillbyggnaden tar form

   Arbetet med tillbyggnaden på Stadshus A flyter på enligt planerna och förbipasserande kan nu se hur byggnaden tagit form då tältet som skyddat bygget nu monterats ner.

  • 09 april 2020

   Shoppa lokalt - Varbergskortet

   Genom att köpa Varbergskortet stöttar du den lokala handeln och ungdomsföreningarna, samtidigt som du får tillgång till rabatter och erbjudanden i nära 100 butiker i Varberg.

  • 01 april 2020

   Första spadtag för Stenen och Klapperstenens förskolor

   Första spadtag på förskolor – utan barn?! Ja, det kändes ju förstås sådär. Men i dessa tider fick vi tänka om. Vi spelade in en film till barnen som om ett år ska flytta in i de nybyggda förskolorna: Stenens förskola i Tvååker och Klapperstenens f...