Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 01 mars 2021

   Kallbadhuset i Kåsaviken

   Varbergs Fastighets AB äger det lilla kallbadhuset som skymtas i Kåsaviken. Kallbadhuset ska få en uppfräschning och kommer även framöver vara en del av Varbergs kusthotells spaupplevelse.

  • 28 februari 2021

   Fåglar ska skapa trygghet på Midsommargården

   Med lite drygt en månad kvar till inflyttning på Midsommargården är arbetena i sitt slutskede. Slutbesiktningen sker i veckan och under kommande veckor möbleras boendet. Redan nu är den konstnärliga gestaltningen, Främmande fåglar, på plats, inhem...

  • 25 februari 2021

   Upphandling av byggentreprenör - Varmbadhuset

   Underhållsarbeten av fasad och fönster på vårt fantastiska Varmbadhus från år 1925 ska utföras.

  • 19 februari 2021

   Så fortskrider arbetet vid Klapperstenens förskola

   På Klapperstenen har det varit störst fokus på det invändiga arbetet under vintern. De båda förskolorna Stenen och Klapperstenen är likadana och byggs parallellt med varandra. Det är olika entreprenörer som bygger och de har lagt upp sitt arbete p...

  • 19 februari 2021

   Rivning, renovering och nybyggnation - Räddningsstationen

   Vid räddningsstationen är det mycket aktivitet, inte bara för verksamheten utan även på bygget. Det rivs, renoveras och byggs nytt på olika ställen - samtidigt.

  • 19 februari 2021

   Bua förskola tar form

   Bredvid Buaskolan växer nu den nya förskolan fram. I januari gjöts bottenplattan, nu är väggarna resta och förberedelserna för plan två pågår för fullt. Det kyliga vintervädret har haft både för- och nackdelar för byggnationen.

  • 19 februari 2021

   Midsommargården – klart för inflytt!

   Den första mars öppnar Midsommargården, det nya särskilda boendet i Träslöv. Ett av VFABs största byggprojekt och Varbergs kommuns senaste satsning på framtidens vård och omsorg för personer med demenssjukdom. Under fredagsförmiddagen hölls visnin...

  • 18 februari 2021

   Parkering upphör inom kort - Kvarteret Falkenbäck

   Den sedan länge planerade byggnationen av lägenheter i kvarteret Falkenbäck startar inom kort. Det innebär att parkeringen försvinner och behöver vara tömd söndagen den 7 mars.

  • 14 februari 2021

   Kärlek i tre generationer

   Vår VD Martin Rylanders familjehistoria får avsluta vår kärleksvecka. En kärlekshistoria i tre generationer där Nöjesparken och intresset för dans är gemensam nämnare. Historien tar sin början med Marie, hösten 1935.

  • 12 februari 2021

   Pingvinens åkattraktioner

   En fråga som vi många gånger fått, från både stora och små, är om det kommer att finnas några vattenrutschkanor i den nya bad- och simanläggningen. Svar ja, det kommer det att göra! På Pingvinen kommer det finnas vattenlek i massor!

  • 11 februari 2021

   Viktoria hjärtar Tommy

   Vi vrider tillbaka tiden till år 2003. Campus Varbergs lokaler står precis klara. Viktoria läser till lärare på distans mot Högskolan i Halmstad. Med nya toppmoderna lokaler står det klart att verksamheten behöver en studentförening. Viktoria är v...

  • 11 februari 2021

   Testa nattparkering- 1 månad för 1 krona!

   Vill du ha tak över huven? Under en hel månad kan du slippa tänka på att skrapa rutorna på bilen. Istället kan du testa nattparkering i våra p-hus, 1 månad för 1 krona. Kampanjen gäller 1-28 februari.

  • 10 februari 2021

   Vivi hjärtar Daniel

   Det är början av sommaren år 2006. Vivi har fått ännu ett roligt uppdrag genom jobbet. Om bara några dagar ska hon packa väskan och åka mot Washington DC, USA. För att arbeta som avdelningschef i en H&M-butik. Det är inte första gången hon får ett...

  • 09 februari 2021

   Christina hjärtar Gert

   Året är 1983, Christina 23 år gammal är fast besluten att hitta en man som kan dansa. I Nöjesparken är det dans ett par dagar i veckan. Det är bara att gå dit själv, i Nöjesparken är man aldrig ensam.