Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 29 april 2022

   Vi ska bygga skatepark!

   Nu har vi skrivit kontrakt med Gustav R Johansson Entreprenad AB och vi är så spända inför den här resan. Tillsammans ska vi bygga den första idrottsanläggningen för skateboard i Varbergs kommuns regi. Skateparken ska passa gammal som ung och bjud...

  • 29 april 2022

   Nöjesparken fyller 90 år!

   Vi blåser en digital fanfar för Nöjesparken som fyller 90 år på Valborgsmässoafton. En park som gett glädje i så många former för så många människor under så lång tid!

  • 27 april 2022

   Vad händer på Torggatan?

   Vi har startat upp ett byggprojet i kvarteret Läkaren. Därför står det en stor mobilkran på Torggatan. Alla butiker har öppet som vanligt och spännande utveckling sker på taket!

  • 25 april 2022

   Ombyggnation och ny utemiljö på Buaskolan

   Buaskolans före detta matsal med tillhörande kök har förvandlats till nya fräscha undervisningslokaler. Knappt hann projektet avslutas förrän nästa upprustning tog vid. Buaskolans utemiljö ska få ett lyft och målet är att skolgården stå klar i bör...

  • 22 april 2022

   Pris för Årets Fastighetsägare!

   Vid morgonens VarbergsGala offentliggjordes pristagaren av utmärkelsen Årets Fastighetsägare. Vi är glada och stolta över att kunna berätta att Varbergs Fastighets AB är vinnare till det hedersfyllda priset som delas ut av Fastighetsägarna Varberg!

  • 20 april 2022

   Ombyggnation i p-hus Kyrkoherden

   Mellan den 19 april och 13 maj pågår en ombyggnation i parkeringshuset Kyrkoherden. Parkeringshuset anpassas för nattparkering vilket bland annat innebär flytt och montage av portar och kameror. I samband med ombyggnationen flyttas även en boendeg...

  • 13 april 2022

   Signerat avtal för etapp 2 på Varberg Energi Arena

   Vi är glada över att meddela att vi skrivit avtal med Serneke för etapp 2 på Varberg Energi Arena. Efter sommaren sätter vi spaden i marken för att bland annat bygga en läktare med 2100 sittplatser.

  • 13 april 2022

   Upptäck Varberg genom Visit Varberg-appen!

   Upplev natursköna Varberg med Visit Varberg-appen! En ny kartguide hjälper dig att hitta cykel- och vandringsleder som leder till välkända besöksmål, lokala utflyktpärlor och miljöer som bara naturen själv kan bjuda på.

  • 01 april 2022

   Underhållsarbete på Kallbadhuset

   Varbergs Kallbadhus är en kulturpärla känd långt bortom Varbergs och Hallands gränser. Nu ska huset få lite extra kärlek.