Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 27 september 2022

   Så arbetar vi med energifrågan

   Vi befinner oss i ett besvärligt läge vad gäller energiförsörjning. En situation som mer eller mindre drabbar alla i samhället. Som fastighetsägare arbetar vi nu för fullt med snabba el-effektiviseringar samtidigt som långsiktiga energiprojekt.

  • 26 september 2022

   Välkommen på kostnadsfria seminarier

   I våras fick vi ta emot priset ”Årets fastighetsägare” under Varbergsgalan. Något vi är otroligt glada för och gärna firar tillsammans med våra hyresgäster och övriga näringslivet i Varberg. Vi bjuder därför in till två kostnadsfria seminarier i R...

  • 16 september 2022

   Belysning av kulturfastighet vid torget

   Under hösten sätter Varbergs Fastighets AB upp ny fasadbelysning på Stadshotellet. Projektet är det första steget att genom belysning bidra till en attraktiv och hållbar livsmiljö där människor trivs och vill vistas.

  • 12 september 2022

   Fästningsterrassens översta våning vädersäkras

   Det har varit en ljuvlig sommar och serveringarna har varit många på Fästningsterrassens översta våning. Nu pågår projektet med att vädersäkra detta plan, vilket framöver ger möjlighet att njuta av mat och dryck i alla väder!

  • 05 september 2022

   Vi vill träffa dig från byggbranschen

   Är du byggentreprenör? Då vill vi gärna möta dig i vår vackra Rådhussal, tisdag den 11 oktober.