Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 27 oktober 2022

   Rysligt mysigt höstlov

   När mörkret lägger sig över Varberg bjuder staden in till en ryslig ljusupplevelse som gör höstlovet lite mer spännande! Under invigningen den 28 oktober tänder vi upp vår nya fasadbelysning på Stadshotellet!

  • 19 oktober 2022

   Var el-smart - här får du några tips

   Energisituationen i Sverige och Europa kraftigt ansträngd. Prisnivåerna på el är höga och kan stiga ännu mer. Det finns också risk att elen inte räcker för vissa timmar i vinter. Vi kan tillsammans förbättra situationen genom att minska elanvändni...

  • 17 oktober 2022

   Varmbadhuset i ny kostym

   Under våren påbörjades ett underhållsarbete på det anrika Varmbadhuset, ny puts och renoverade fönster. Arbetet är nu klart och innebär att det snart hundraåriga huset står starkt i många år till.

  • 13 oktober 2022

   Elbesparande åtgärder i våra fastigheter

   Vi har en el-situation i Sverige och Europa som är bekymmersam, både kopplad till priserna och den ökade risken av bortkoppling av elnätet. Som fastighetsägare och hyresvärd arbetar vi med både snabba åtgärder och långsiktiga elbesparande lösninga...

  • 03 oktober 2022

   Ett svängigt sommarminne

   Oktober månad är här och även om hösten är fantastisk är det härligt att blicka tillbaka på sommarminnen. Som det här, när Rix FM festival gästade Varberg den 21 augusti.