Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 22 december 2022

   En riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År!

   Vi vill tacka för året som gått och passa på att önska alla våra hyresgäster, samarbetspartners och kunder en God Jul & Ett Gott Nytt År!

  • 22 december 2022

   Signerat avtal för Limabacka Gruppbostad

   Alldeles nyligen hade vi glädjen att signera avtal med Tage & Söner för byggnation av gruppbostad i Limabacka norr om Varberg.

  • 21 december 2022

   Upphandling för Tångabergsskolan

   Ni har väl inte missat att vi lagt upp en inbjudan om att lämna anbud inför byggnation av Tångabergsskolan i Tendsign? Ett bygge av en F-9 skola som är planerad att ske mellan 2024-2026.

  • 21 december 2022

   Konst i parkeringshus

   Upphandlingen av konstnär är klar. Under våren ska Ebba Chamberts sätta färg på väggarna i parkeringshus Trädgården.

  • 19 december 2022

   Information om beredskap vid elavbrott

   Elförsörjningen är i nuläget stabil men det finns fortsatt en reell risk för problem under vinterns höglasttimmar. Energimyndigheten uppmanar fortsatt att minska elanvändningen. Hur förbereder vi oss på ett eventuellt elavbrott?

  • 14 december 2022

   Prenumerera på information om byggprojekt

   Vill du vara säker på att inte missa någon information om våra byggprojekt? Nu kan du välja ut de byggprojekt som du är intresserad av och anmäla dig som prenumerant.

  • 07 december 2022

   Restaurang Nami öppnar pub

   Vår hyresgäst Nami expanderar, till våren öppnar de en pub på Bäckgatan. Den nuvarande lokalen på Västra Vallgatan kommer att kopplas samman med den nya delen.

  • 07 december 2022

   Upphandling - Förskola i Trönningenäs

   I natursköna Trönningenäs, norr om Varberg har vi fått i uppdrag att bygga en förskola. Förskolan ska ge plats för 80 barn fördelat på fyra avdelningar. Här ska inrymmas mottagningskök, gemensam matsal, personalutrymmen och teknikrum.