Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 31 mars 2023

   Elever i årskurs 3 byter klassrummet mot Åkulla

   För tredje året i rad har vi erbjudit kommunens tredjeklassare att under en dag byta ut sina vanliga undervisningslokaler mot naturen runt Åkulla friluftsgård. Där kan eleverna praktisera allemansrätten under bokskogens trädkronor och lyssna till ...

  • 30 mars 2023

   Vi mötte framtidens kollegor på MOA-mässan

   Igår var ett gäng från Varbergs Fastighets AB och representerade sina yrkesroller på MOA-mässan. Tillsammans med Varbergs Bostad och Derome introducerade vi framtidens kollegor för yrken inom kategorin "Bygga och Bo".

  • 28 mars 2023

   Utvecklingen med Tullhuset fortsätter

   Planerna för Tullhuset som hotell- och restaurangkoncept är pågående. Under 2023 ska en operatör till verksamheten hittas.

  • 24 mars 2023

   Vi deltar i Earth Hour 2023

   Nu på lördag den 25 mars klockan 20.30-21.30 släcker vi ner Stadshotellet i samband med Världsnaturfonden WWFs årliga kampanj Earth Hour. Genom detta vill vi, tillsammans med Varberg och miljontals människor världen över, istället rikta strålkasta...

  • 22 mars 2023

   Enkät på väg ut

   Varje vår skickar vi ut en enkätundersökning, så kallad Nöjd-Kund-Index (NKI) till våra hyresgäster. Vi ställer frågor om lokalen de hyr, hur vår service och kommunikation uppfylls samt hur vi fullföljer vårt uppdrag som hyresvärd.

  • 21 mars 2023

   Nu förbereds bygget av nya Håstensskolan

   Längs med Äckregårdsvägen ska en ny modern grundskola byggas. I slutet av mars börjar förberedelser på platsen, vilket kommer att påverka parkeringsplatserna till is- och simarenan Pingvinen.

  • 09 mars 2023

   Årskrönika 2022

   Sakta men säkert släppte pandemin sitt grepp och vi kunde åter igen träffas. Fyllda av framtidstro rustade vi oss för kommande uppdrag, kreativiteten flödade. Precis som Astrid Lindgrens Madicken kände vi livet i oss! Men runt hörnet stod nästa ut...