Om oss

  Varbergs Fastighets AB (VFAB) bildades 1970 och är ett helägt dotterbolag till Varbergs Stadshus AB som i sin tur ägs till 100% av Varbergs kommun.

  AHA - vad betyder det?

  AHA står för Attraktiva, Hållbara och Affärsmässiga. Läs mer om våra strategiska målområden.

  Tre pilar har träffat mitt i prick i en darttavla

  Nyheter

  Flygfoto över tomten där Bläshammar förskola ska byggas. Tomtgränsen är markerad 
  Nyheter · 19 sep 2023

  Nu påbörjas bygget av ny förskola i Bläshammar

  Nu bygger vi ny förskola med plats för 120 barn där en nytänkande satsning på utemiljön ska främja barnens viktigaste uppdrag - leken!

  Hörnmarkeringen på en fotbollsplan
  Nyheter · 14 sep 2023

  Snart får Veddige IP nytt konstgräs

  Konstgräsplanen på Veddige IP anlades för 14 år sedan och är nu i behov av upprustning. Vi har skrivit kontrakt med tilldelad entreprenör och projektet med att byta ut konstgräsmattan startar nu i oktober.

  Skateboardparken Freden synlig ovanifrån. Hela betongparken syns och ett myller av människor. Uppskattningsvis 1000 besökare.
  Nyheter · 07 sep 2023

  Freden - en skatepark i världsklass

  Väntan var lång, men i juli stod Freden äntligen klar. Varbergs skateboardåkare och tillresta besökare har under sommaren kunnat njuta av en anläggning av absoluta världsklass. Den 2 september hölls den officiella invigningen av parken i samband med skateboardeventet Jam ’n Shine och SM i Park.

  Våra verksamheter på kartan

  Via Varbergskartan kan du hitta till våra fastigheter och parkeringshus samt se var någonstans vi bygger. VFAB har ett eget kartlager under rubriken Bygga och bo.