Parkering

  Vi äger sex parkeringshus med 1200 p-platser i Varbergs centrum. Det är fri parkering inom tidsangivelsen, ett digitalt system registrerar din parkering automatiskt.

  Senaste nytt om parkering

  • Konstnären Ebba Chambert står utanför parkeringshuset Trädgården. Det är gråmulet väder.
   Parkering ·

   Konst i parkeringshus

   Upphandlingen av konstnär är klar. Under våren ska Ebba Chamberts sätta färg på väggarna i parkeringshus Trädgården.
  • Foto på parkeringshuset Briggen, ovanpå bilden en icon med en gul triangel med en svart blixt och texten Tillfälligt avbrott.
   Parkering ·

   Vi testar ett strömlöst Briggen

   Mellan klockan 8–10 torsdagen den 10 november gör vi ett test där parkeringshuset Briggen blir tillfälligt strömlöst. Parkeringshuset är öppet som vanligt men funktioner som laddstolpar och hiss är tillfälligt obrukbara. Övningen förbereder oss inför ett scenario där strömmen stängs av på grund av rådande el-kris.
  • Entré till p-hus omgivet av höga flerbostadshus.
   Parkering ·

   Vill du låna en bil?

   Saknar du egen bil? Kanske är du på besök i Varberg, tagit tåg eller buss till stan och vill göra en utflykt? I parkeringshuset Lorensberg finns en poolbil som du kan låna under parkeringshusets öppettider, alla dagar kl 06-23. När bilen är tillgänglig står den parkerad på uppmärkt laddplats innanför entrén mot Östra Vallgatan.
  Icon för parkering. En glad bil under tak.

  Vill du köpa ett parkeringstillstånd?

  Prislista och steg-för-steg guide som hjälper dig som förstagångsköpare.

  Till information om parkeringstillstånd

  Hitta parkeringshus på Varbergskartan

  I centrala Varberg finns sex parkeringshus med 1200 platser. Vill du även se gatuparkeringar väljer du lager Trafik & Infrastruktur.