Ny upphandling, ombyggnad av Rotundan

  Just nu pågår ett omfattande renoveringsarbete på Rotundan. Parallellt med detta ska en ombyggnad ske. Lokalerna ska moderniseras för att möta dagens behov av faciliteter vid fester, möten och dansevenemang.

  Vi söker nu en totalentreprenör som vill vara med och säkra Rotundans framtid. Totalentreprenaden innefattar ombyggnad i den ena delen av Rotundan där bland annat ett serveringskök och toaletter ska byggas. Detaljerad information finns på Tendsign, där det även går att ställa frågor.

  Upphandlingen ligger ute på Tendsign Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Sista anbudsdag 24 november.

  Planritning över en del av Rotundan.

  Skiss över hur de nya faciliteterna fördelas i den del där ombyggnaden sker.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: