Nyheter

  • 24 mars 2023

   Vi deltar i Earth Hour 2023

   Nu på lördag den 25 mars klockan 20.30-21.30 släcker vi ner Stadshotellet i samband med Världsnaturfonden WWFs årliga kampanj Earth Hour. Genom detta vill vi, tillsammans med Varberg och miljontals människor världen över, istället rikta strålkasta...

  • 22 mars 2023

   Enkät på väg ut

   Varje vår skickar vi ut en enkätundersökning, så kallad Nöjd-Kund-Index (NKI) till våra hyresgäster. Vi ställer frågor om lokalen de hyr, hur vår service och kommunikation uppfylls samt hur vi fullföljer vårt uppdrag som hyresvärd.

  • 21 mars 2023

   Nu förbereds bygget av nya Håstensskolan

   Längs med Äckregårdsvägen ska en ny modern grundskola byggas. I slutet av mars börjar förberedelser på platsen, vilket kommer att påverka parkeringsplatserna till is- och simarenan Pingvinen.

  • 09 mars 2023

   Årskrönika 2022

   Sakta men säkert släppte pandemin sitt grepp och vi kunde åter igen träffas. Fyllda av framtidstro rustade vi oss för kommande uppdrag, kreativiteten flödade. Precis som Astrid Lindgrens Madicken kände vi livet i oss! Men runt hörnet stod nästa ut...

  • 24 februari 2023

   Kontraktskrivning för räddningsstation och förskola

   Den gråmulna februaridagen lyses upp av att vi idag skriver kontrakt med tilldelad entreprenör i två av våra kommunala projekt, Värö Räddningsstation och Trönningenäs förskola. Wästbygg AB vann båda upphandlingarna.

  • 15 februari 2023

   Ny upphandling - konstgräsplan

   Vi har nöjet att meddela att vi nyligen gick ut med en upphandling för anläggning av konstgräsplan i Väröbacka, norr om Varberg. Fotbollsplanen ska placeras helt i närheten av Väröbackaskolans idrottshall.

  • 14 februari 2023

   Hjärtat är viktigt!

   Det uppmärksammar vi och våra hyresgäster lite extra idag på Alla hjärtans dag! Vet du var det finns hjärtstartare i Varberg?

  • 09 februari 2023

   Fler sittplatser och bättre belysning

   Det råder full aktivitet på Påskbergsvallen (tidigare Varberg Energi Arena), i Varberg. Till våren ska en ny läktarsektion stå klar. Betongblocken är tunga, belysningsmasterna är höga och tidplanen är tight, trots det har projektledare Filip Sundv...

  • 02 februari 2023

   En tidskapsel funnen

   I samband med rivningen av huset på Drottninggatan 9 fick Jörgen och Fatmir en överraskande hälsning från byggnadsarbetare, yrkesaktiva 1955.