Byggprojekt

  Vi projektleder samhällsviktiga byggnationer på uppdrag av Varbergs kommun. Projekt i egen regi består i att utveckla och förvalta våra egna fastigheter.

  Senaste nytt från våra byggprojekt

  • Räddningstjänstens maskot Flammy, en apa med röd mössa och brandmanskläder. Flammy sprutar vatten med slang på bilden.
   Byggprojekt ·

   Stort intresse för nya räddningsstationen i Värö

   Stämningen var på topp när 800 besökare strömmade till Värös nya räddningsstation på lördagsförmiddagen. Brandbilarnas sirener testades, kluriga frågor besvarades i tipspromenaden, vatten sprutades på eldsflammor, politiker och förbundsdirektör höll tal och maskoten Flammy invigde stationen genom att spruta vatten på fasaden.
  • Bild tagen ovanifrån på ett grönområde. Några gårdar bredvid en mindre väg.  En 3D-ritning av en fotbollsplan i mitten av bilden. 
   Byggprojekt ·

   Byggstart för Väröbacka konstgräsplan

   Nu drar vi igång med anläggningen av en konstgräsplan i Väröbacka! Planen placeras granne med Väröbackaskolans idrottshall och ska stå klar under hösten 2024.
  • En man klädd i varselkläder ser in i kameran. I sin hand håller han en bygghjälm. I bakgrunden en trävägg och en öppen dubbeldörr. 
   Byggprojekt ·

   Verksamheten flyttar in i Värö räddningsstation

   Lördagen den 3 februari gick flyttlasset från den gamla räddningsstationen, tvärs över vägen, till den nya, moderna, stationen som nu står klar. Räddningstjänsten i Värö har nu rymliga och moderna lokaler som uppfyller verksamhetens behov samt förutsättningar för en jämställd arbetsplats och god arbetsmiljö.