Byggprojekt

  Vi projektleder samhällsviktiga byggnationer på uppdrag av Varbergs kommun. Projekt i egen regi består i att utveckla och förvalta våra egna fastigheter.

  Senaste nytt från våra byggprojekt

  • En man klädd i varselkläder ser in i kameran. I sin hand håller han en bygghjälm. I bakgrunden en trävägg och en öppen dubbeldörr. 
   Byggprojekt ·

   Verksamheten flyttar in i Värö räddningsstation

   Lördagen den 3 februari gick flyttlasset från den gamla räddningsstationen, tvärs över vägen, till den nya, moderna, stationen som nu står klar. Räddningstjänsten i Värö har nu rymliga och moderna lokaler som uppfyller verksamhetens behov samt förutsättningar för en jämställd arbetsplats och god arbetsmiljö.
  • Två personer står intill varandra, skakar hand och tittar in i kameran. I bakgrunden syns havet och kallbadhuset.
   Byggprojekt ·

   Kontrakt signerat för bygget av Limabacka förskola

   Torsdagen den 25 januari skrevs kontrakt med Skanska. Under våren 2024 påbörjas bygget av den nya förskolan i Limabacka. En förskola i två plan med plats för 160 barn, vilka får en utemiljö indelad i lekzoner – där den vilda delen hamnar i skogsbrynet!
  • Ett historiskt foto från 1940-talet på Rotundan när det var en öppen dansbana. Foto av: Björkström Gustaf Henrik Hallands kulturhistoriska museum.
   Byggprojekt ·

   Entreprenör klar för ombyggnad av Rotundan

   Arbetet med Rotundan har pågått sedan september 2023. Projektet är uppdelat i två delar, underhållsarbete och utveckling. Den 8 januari skrevs kontrakt med MTA för det senare.