Flaggning och ljusmanifestation för Ukraina

  På lördag är det två år sedan Ryssland inledde sin fullskaliga invasion av Ukraina. Det uppmärksammar vi med flaggning och ljusmanifestation under helgen.

  Den 24 februari 2022 invaderade Ryssland Ukraina. För att visa att vi står bakom Ukrainas kamp för frihet, demokrati och självständighet deltar vi när Varbergs kommuns uppmärksammar årsdagen. Varbergs kommun kommer att hissa den ukrainska flaggan utanför Stadshus A och på torget under lördagen.

  Under helgen kommer det också att genomföras en ljusmanifestation. Vi deltar genom Rådhuset och Stadshotellet som kommer att lysas upp i Ukrainas färger. Även Östra Långgatan och Stenbrottet ingår i ljusmanifestaionen.

  Ukrainas flagga svajar mot blå himmel. Foto taget Yehor Milohrodskyi

  Foto: Yehor Milohrodskyi

  Publicerad den:

  Senast ändrad: