Prenumerera - följ ett byggprojekt

  Vill du vara säker på att inte missa någon information om något byggprojekt? Kanske bor du i närheten och vill veta vad som händer i ditt närområde, eller är du extra intresserad av ett specifikt projekt? Nu kan du prenumerera på information om just de byggprojekt du själv väljer.

  Kryssa för de byggprojekt du vill prenumerera på och fyll i din e-postadress. För nya prenumerationer skickar vi ut ett bekräftelsemejl. Kontrollera därför gärna din mejl och ge samtycke till att bli prenumerant. För att ge samtycke behöver du bara klicka på länken i mejlet.

  I vår Integritetspolicy kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter

  Som prenumerant får du en notis varje gång vi lagt till ny information kring det byggprojekt du valt.

  Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration och din e-postadress försvinner från vårt arkiv. Avprenumerera gör du under rubriken Mina prenumerationer längre ner på den här sidan, eller genom att välja Avsluta prenumeration på respektive projektsida.

  Hantera prenumerationer

  Mina prenumerationer

  Om du vill avsluta din prenumeration på ett eller flera projekt fyller du i din e-postadress som du angav när du valde att prenumera. Därefter klickar du på knappen Gå vidare, då dyker en lista över dina prenumerationer upp. Klicka ur bocken i rutan bredvid det projekt du vill avprenumerera, och välj Spara.

  Senast publicerad: