Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 22 december 2020

   Gröna lån för klimatsmarta projekt

   Nu är det klart att också ett av våra egna projekt har beviljats Grönt lån av låneinstitutet Kommuninvest. Det är energieffektiviseringsprojektet i vår fastighet Arena Varberg som i dagarna fick låneansökan godkänd.

  • 16 december 2020

   Signerat avtal för ombyggnation på Stadshotellet

   Nu är upphandlingen klar och avtal har skrivits med entreprenören MVB Astor Bygg AB. De kommer att utföra om- och tillbyggnationen på Stadshotellet med start våren 2021.

  • 15 december 2020

   Köksrenoveringen på Åkulla Friluftsgård snart klar

   Under november månad fram tills nu har en hyresgästanpassning utförts på Åkulla Friluftsgård. En totalrenovering av köket är klar inom kort. Golv, väggar, tak, ventilation, el och köksmaskiner är renoverade, uppgraderade och utbytta.

  • 14 december 2020

   Titta in på Stenens förskola

   Nu var det ett tag sedan vi rapporterade från Stenens förskola i Tvååker och det har hänt en hel del sedan sist. Milstolpen taksyn avklarades med glans, ljuddämpande golvsystem och storköket börjar ta form. Men pandemin har nu börjat påverka proje...

  • 04 december 2020

   Shopping utanför entrén

   Ring på klockan och få hjälp utanför butiken. Den möjligheten finns nu i flera av butikerna längs Torggatan. Ännu en lösning för säker och lokal julhandel.

  • 01 december 2020

   Julhandla säkert och lokalt

   Butikerna står inför ännu en utmanade period. Som fastighetsägare i centrum vill vi bidra till minskad smittspridning, samtidigt vill vi behålla en levande stadskärna. Under december kommer vi därför stötta föreningen Varberg Handel som arbetar ak...

  • 01 december 2020

   Välkommen in på Pingvinen

   Varbergs nya is- och simarena tar form, bit för bit. Nu är flera detaljer på plats och man börjar ana hur det kommer att se ut när det är badklart i september 2021.