Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 14 juli 2023

   Sommartider

   Vi älskar Varberg året om, men kanske något extra på sommaren. Många av oss har tagit lite ledigt, så under vecka 29-31 har vi begränsad bemanning.

  • 10 juli 2023

   Vilken parkering passar dig bäst?

   Det finns flera sätt att parkera i våra parkeringshus. Stannar du en kort stund eller en heldag är det gratis, välj plats efter tidsangivelse. Vill du långtidsparkera väljer du mellan månadsvis, dygnsvis eller enstaka nätter. Här får du tips och m...

  • 10 juli 2023

   Upphandling – Skola och konstgräsplan i Väröbacka

   Nu finns upphandlingen för om- och utbyggnaden av Väröbackaskolan samt nybyggnationen av Väröbacka konstgräsplan på Tendsign. Uppdraget är en totalentreprenad där båda projekten ingår och byggstart är planerad till vintern 2023.

  • 07 juli 2023

   Skateparken Freden öppnar

   Första helgen i september invigs Varbergs skatepark Freden, men redan idag den 7 juli smygöppnar parken. Hela sommaren kommer skateboardåkare i alla åldrar och på alla nivåer kunna njuta av en anläggning av högsta klass.

  • 05 juli 2023

   Upphandling av solceller och batterier för lagring

   Nu tar bolaget nästa steg i långsiktig energieffektivisering genom att investera i solcellsanläggningar och batterilagringssystem. Projektet omfattar tre av våra fastigheter med option på en fjärde. Upphandlingen är annonserad via TendSign och sis...