Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 27 oktober 2023

   Den förtrollade staden

   Det händer något magiskt när skymningen faller på höstlovet i Varberg. Kvällen den 27 oktober är det invigning av Rys och Mys. Kom till Varbergs torg och upplev när belysningen tänds upp, dansa dig varm på vårt magiska utomhusdisco och upplev en s...

  • 25 oktober 2023

   Ny upphandling, ombyggnad av Rotundan

   Just nu pågår ett omfattande renoveringsarbete på Rotundan. Parallellt med detta ska en ombyggnad ske. Lokalerna ska moderniseras för att möta dagens behov av faciliteter vid fester, möten och dansevenemang.

  • 25 oktober 2023

   Kontrakt för Väröbackaskolan och ny konstgräsplan signerat

   Efter avslutad upphandling har vi nu skrivit kontrakt med Serneke för om- och tillbyggnaden av Väröbackaskolan samt nybyggnationen av Väröbackas nya konstgräsplan.

  • 20 oktober 2023

   Plantering och naturkunskap när byggstarten för Bläshammars nya förskola firades

   Med spadar och vattenkannor i högsta hugg kunde barn från Siers förskola och politiker markera byggstarten av Bläshammars nya förskola. Tillsammans planterade de en Lönn som ska växa sig stor på förskolans framtida utegård, som passande nog får en...

  • 18 oktober 2023

   Byggstarten för Skällinge räddningsstation försenas

   Byggnationen av den nya räddningsttationen i Skällinge var planerad att starta under senhösten men har försenats av två anledningar. En överprövad upphandling och arkeologiska fynd i området.

  • 17 oktober 2023

   Upphandling av ny förskola i Limabacka

   Nu öppnar vi möjligheten att ansöka om att få lämna anbud för byggnationen av en ny förskola i norra Varberg. Med två våningar och plats för 160 barn ska den möta behovet av förskoleplatser i det växande Värö.

  • 12 oktober 2023

   Ljussättning av Rådhuset

   Rådhuset har fått ny fasadbelysning. Genom projektet har vi tagit ytterligare ett steg i vårt arbete att bidra till att stadsmiljön är attraktiv och trivsam – även när mörkret lagt sig.

  • 06 oktober 2023

   Entreprenörsträff - Information och inspiration för dig i byggbranschen

   Varberg växer och det är många stora projekt igång. Men hur ser framtiden ut? Välkommen att möta oss och branschkollegor på Arena Varberg tisdagen den 24 oktober.