Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 28 mars 2024

   Platsbesök i Trönninge - här ska byggas för både barn och äldre

   Varberg växer och i Trönninge vill många bo. Här projekterar vi nu för byggnation av ett särskilt boende i kombination med förskola. Häng med till platsen där vi ska bygga!

  • 27 mars 2024

   Träffa oss på påskdoppet

   Visit Varberg bjuder in till årets första dopp på skärtorsdagen den 28 mars. Då är vi på plats och berättar om utvecklingsplanerna för Tullhuset och Kallbadhuset mellan klockan 15.00-17.00.

  • 22 mars 2024

   Rotundan en plats för dans - och fotboll

   I samband med renovering och utveckling av Rotundan kommer vi även göra det möjligt för Påskbergsvallen att nyttja Nöjesparken och Rotundan på ett bättre sätt i framtiden.

  • 22 mars 2024

   Limabackavägen 10 - Varbergs nyaste gruppbostad!

   Nu är bandet klippt och kommunens nyaste gruppbostad invigd. I april flyttar de boende in i lägenheterna och verksamheten förbereder sig och lokalerna inför mottagandet.

  • 19 mars 2024

   Laddning dröjer i p-hus Falkenbäck

   Tekniska problem att ansluta laddstolparna till leverantör är anledningen till att det ännu inte är möjligt att ladda elbilen i p-hus Falkenbäck. Arbetet med att finna en lösning pågår. Parkeringsrutorna är tillgängliga för vanlig parkering fram t...

  • 11 mars 2024

   Byggstart för Väröbacka konstgräsplan

   Nu drar vi igång med anläggningen av en konstgräsplan i Väröbacka! Planen placeras granne med Väröbackaskolans idrottshall och ska stå klar under hösten 2024.