Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 30 juni 2023

   Upphandling för nybyggnation av Skällinge Räddningsstation

   Nu finns en till upphandling ute gällande byggnationen av ännu en räddningsstation i kommunen, den här gången i Skällinge. Beställningen kommer från Varbergs kommun och vi söker nu en entreprenör som kan anta uppdraget och bygga tillsammans med os...

  • 30 juni 2023

   Pride Varberg, lördag 1 juli

   Varbergs Fastighets AB står upp för alla människors lika värde och för allas lika rätt till kärlek. Lördagen den 1 juli uppmärksammas detta lite extra i Varberg. Då arrangeras nämligen Pride Varberg. Arrangör är föreningen Pride Varberg/Pro Love.

  • 16 juni 2023

   Ny chans för glasskiosken på Getterön

   I Getteröns första vik ligger den ruffiga byggnaden från 1930 - 40-talet som fram till för tre år sedan tjänat som kiosk med försäljning av glass och dricka till sugna badgäster. Byggnaden är i dåligt skick och planen var att den skulle rivas, men...

  • 13 juni 2023

   Vernissage i Trädgården

   Konstnären Ebba Chambert har satt färg på väggarna i parkeringshuset Trädgården. Hennes konstverk har temat Trädgård och ska öka trivseln och ge besökarna en upplevelse kopplat till platsens ursprung. Tisdagen den 13 juni hölls en vernissage.