Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 28 april 2023

   Konstprojekt i p-hus Trädgården

   Konstnären Ebba Chambert har påbörjat sitt konstverk i p-hus Trädgården. Arbetet kommer att pågå under några veckor och delar av p-huset spärras av utav säkerhetsskäl.

  • 27 april 2023

   Läktaren på Påskbergsvallen är klar

   Lagom till den kommande matchen mellan Varbergs BoIS och Kalmar FF på söndag den 30 april står den nya läktaren klar.

  • 24 april 2023

   Kontraktsskrivning för Tångabergsskolan

   Vi har skrivit kontrakt med den tilldelade entreprenören för kommande projektet med Tångabergsskolan, norra Varbergs nya grundskola.

  • 21 april 2023

   Extra omsorg till ett av Tvillinghusen

   Huset med adressen Kungsgatan 5 är inklätt i byggnadsställningar. Det är underhållsarbete av taket som pågår.

  • 17 april 2023

   Pop up-restaurang på Hooken i sommar

   Äntligen är vi riktigt nära vår vision om att skapa liv i magasinet på Hooken. Ett avtal med krögare från Joels brygga i Läjet är signerat. I partnerskap med Subbe bryggeri i Vare ska de öppna restaurang och taproom i Magasinet i sommar.

  • 17 april 2023

   Ulltröja blev ljudabsorbent

   På Åkulla Outdoor Resort är hållbarhet ett nyckelord. Maten tillagas av råvaror i säsong och närproducerat så långt det är möjligt. Hållbarhetstänket tar sig nu uttryck i fler delar av restaurangen när sorlet ska reduceras.

  • 06 april 2023

   Första spadtaget för Limabacka gruppbostad

   Den 5 april togs det första spadtaget för Limabacka gruppbostad. Ett boende som ska ge vuxna personer med funktionsnedsättning möjlighet att lämna föräldrahemmet och skapa ett eget hem.

  • 04 april 2023

   Solsken och bullar när de första spadtagen för Nya Håstensskolan togs

   Solen sken när bygget av den nya Håstensskolan kickades igång! Tillsammans med elever och lärare från skolan samt representanter från Varbergs kommun, politiker och NCC räknade vi ner och tog de första spadtagen till Håstens nya grundskola.