Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 28 maj 2024

   Underhållsarbete i Briggen

   Kommande helg är ett underhållsarbete planerat i p-hus Briggen, väggar och pelare ska tvättas. Parkeringshuset är öppet som vanligt och arbetet kan passeras med bil. Du bör dock undvika att parkera på berört våningsplan då din bil kan komma att sm...

  • 28 maj 2024

   Studiebesök med nyfikna förskolebarn

   I Bläshammar byggs en ny förskola. Idag var det äntligen dags för ett gäng nyfikna barn att besöka bygget.

  • 21 maj 2024

   Upphandling - konstgräsplaner

   Välkommen att lämna anbud för reinvestering av konstgräsplaner!

  • 20 maj 2024

   Avspark för Väröbacka konstgräsplan

   Nu är byggstarten av Väröbacka konstgräsplan markerad. Men inte med den traditionsenliga spaden utan med en gemensam avspark. Politiker, byggentreprenörer och representanter från Varbergs kommun testade sin bollkontroll i en gemensam ceremoni.

  • 16 maj 2024

   Restaurangen i Magasinet - Hooken by Joels Brygga

   Den 23 maj öppnar restaurangen med Varbergs bästa uteservering för säsongen, nu under namnet Hooken by Joels Brygga. Innanför de ännu stängda dörrarna råder full aktivitet och flertalet ombyggnationer är gjorda.

  • 06 maj 2024

   En svan har landat!

   I Limabacka har de första boende flyttat in i vad som är Varbergs nyaste gruppbostad. Lagom till vårens grönska har också kommunens första Svan landat.

  • 03 maj 2024

   Ett entrégolv värdigt en snart 100-åring

   1925 uppfördes Varmbadhuset i Varberg. Det är en byggnad med mycket tradition och ett av stadens främsta landmärken. Lagom till att byggnaden ska fylla 100 år 2025 har nytt golv lagts på entréplan.